De Meesterschilder

Te Loo Meesterschilders onderscheidt zich door subliem schilderwerk, uitgevoerd met echte liefde voor het vak. Daardoor staan wij al sinds 1928 bekend als dé specialist in binnen- en buitenschilderwerk aan historische gebouwen en monumentale panden in en rond Apeldoorn. Vandaag de dag wordt de kwaliteit van ons werk extra ondersteund door de expertise van het topmerk Sikkens. In nauwe samenwerking met deze grote naam in verf nemen wij u alle zorgen uit handen, voor een in alle opzichten waardevol resultaat met een ongekende garantietermijn.

Materialen en werkwijze

Vakkundig schilderwerk is geen cosmetische camouflage maar pure noodzaak. Dat vraagt om een combinatie van hoogwaardige materialen en onberispelijk vakwerk. En daarvoor zit u goed bij te Loo Meesterschilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf. Dat betekent dat we alleen de beste materialen gebruiken en dat onze vaklieden continu worden bijgeschoold in het toepassen van de modernste technieken en vaardigheden. Met voor u als resultaat: gegarandeerde topkwaliteit. Naast schilderwerk zijn wij sterk in behangwerk, marmer- en houtimitaties en plafondrenovatie.

Kleuradvisering

Kleuren zorgen voor sfeer, rust en harmonie, zowel binnen als buiten. Het probleem is vaak dat de keuze zo groot is: er bestaan zo'n 16 miljoen verschillende kleuren. Wat past het best bij u en uw woonsituatie? Bij het beantwoorden van die vraag kan te Loo Meesterschilders u helpen. Wij hebben jaren ervaring in het adviseren over kleuren en toepassingen. In nauwe samenspraak met u komen tot een helder en passend plan voor de te gebruiken kleuren en kleuraccenten. Als u wilt, kunnen we daarbij gebruikmaken van computerpresentaties die worden aangeboden door onze partner Sikkens. In samenwerking met styliste Carien Hogeboom kunnen we ons kleuradvies zelfs aanbieden in combinatie met een totaal inrichtingsadvies.

Certificeringen

Of u nu particulier bent of handelt namens een bedrijf, zorginstelling, institutionele belegger, pensioenfonds of VvE: als u keuze gaat maken voor een bepaald schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf, zijn optimale kwaliteit en vakbekwame mensen niet genoeg. U wilt ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt. te Loo Meesterschilders werkt conform certificeringen die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en bedrijfsverenigingen. Voor deze certificeringen komen alleen bedrijven in aanmerking die beschikken over alle vak- en bedrijfstechnische diploma's en regelmatig worden gecontroleerd op kwaliteit. Voor u als klant betekent dat: optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.


logo te Loo
Watermanstraat 100, 7324 AK Apeldoorn
telefoon (055) 366 53 33
info@teloo.nl, www.teloo.nl

Schildersprijs ster